Yritys

Aliant Finland on moderni liikejuridiikan asianajotoimisto. Olemme kansainvälisen Aliant-asianajotoimiston Suomen toimisto. Aliant toimii 14 maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Aliantin pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Palvelemme niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä ja laadukasta asiantuntijapalvelua juridiikan eri osa-alueilla. Autamme kotimaisia asiakkaitamme niiden kotimaisissa ja kansainvälisissä asioissa sekä ulkomaisia asiakkaitamme niiden Suomen liiketoiminnoissa ja investoinneissa aina asiakkaan tarpeen mukaan. Etujamme ovat vahva kansainvälinen kokemus, Aliantin kapasiteetti myös Suomen ulkopuolella, laajat yhteistyösuhteemme kaikissa maanosissa sekä nopea ja joustava palvelu.

Aliant Finland syntyi marraskuussa 2017, kun asianajotoimisto Kauttu & Co yhdistyi Aliantiin. Toimistomme sijaitsee tunnetussa osoitteessa Aviapoliksessa, WTC-rakennuksessa aivan lentoaseman vieressä. Dynaaminen Aviapolis on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava yritysalue ja työpaikkakeskittymä. Sijaintimme puolesta olemme hyvin tavoitettavissa sekä lentoteitse että junalla ja autolla. Tämä takaa parhaan mahdollisen saavutettavuuden kaikkialta Suomesta ja ulkomailta.

Uusimmat blogiartikkelit

Uncategorized

Acquiring a Nordic Business

Posted on

From a global point of view, Europe seems to be a puzzle whose pieces are difficult to put together and which are constantly changing and sometimes disappearing altogether. This view applies not only to business executives who think in terms of markets, but also to lawyers as well who are supposed to think in terms […]

Uncategorized

Mikael Raivio joins Aliant Finland

Posted on

Mikael Raivio, LL.M. has joined Aliant Finland as Senior Counsel. Having lived and worked in Helsinki, New York, San Jose (CA), Middle East, Vienna, Ukraine and Copenhagen Mikael has a wide perspective in legal issues with domestic as well as international connections. With experience as a Court Judge, Prosecutor, Chief of Police, UN Legal Adviser, […]

We aspire to provide you not only the best legal results,

but also the most favorable business outcome.

Sosiaalinen Media

Tietoa Meistä

Aliant Finland on yritysjuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto. Meillä on osaamista liikejuridiikan kaikilla osa-alueilla ja tavoitteenamme on tarjota osaamisalueillamme yksilöllistä, laadukasta asiantuntijapalvelua. Hoidamme yritysten sopimusasioita ja teollisuuden vientiprojekteja. Palvelemme asiakkaitamme liiketoimintakaupoissa, osakekaupoissa, fuusioissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Annamme asiantuntija-apua osakeyhtiölakia, osakeyhtiön sijoittajasuhteita, rahoitusta ja varojen jakoa koskevissa kysymyksissä. Avustamme teknologian suojaamista ja kaupallistamista sekä tavaramerkkejä, mallisuojaa ja tekijänoikeutta koskevissa asioissa. Autamme kiinteistökauppoihin sekä kiinteistöjen kehittämiseen ja rakennusprojekteihin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Edustamme yrityksiä myös riita-asioissa yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyssä.

Vientiprojekteissa olemme mukana projektin koko elinkaaren ajan alkaen suunnitteluvaiheesta ja hankkeen strukturoinnista jatkuen aina loppuselvittelyihin saakka. 

Transaktioissa autamme sopimusjärjestelyn hallinnassa ja toteutuksessa käsittäen neuvottelustrategian, sopimustekniikan, sopimustyypit, sopimusasiakirjojen valmistelun ja laatimisen sekä allekirjoituksen jälkeiset vaiheet.

Yrityskaupoissa osallistumme valmisteluun entistä aiemmin ja toteutukseen entistä pidempään aina integraatiovaiheeseen saakka.

Aliant on kasvuvaiheessa oleva monikansallinen asianajotoimisto, joka toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Kiinassa, Argentiinassa, Brasiliassa, Espanjassa, Italiassa, Alankomaissa, Ranskassa, Puolassa, Kyproksella, Unkarissa, Nigeriassa, Israelissa, Libanonissa, ja Suomessa. Meillä Aliantin Suomen toimistossa on suorat yhteistyösuhteet asianajotoimistoihin myös Iso-Britanniassa, Kanadassa ja Aasiassa sekä Euroopassa ja Yhdysvalloissa alueilla, joissa ei ole Aliantin omaa toimistoa. Lisäksi Kuulumme IR Global- nimiseen ryhmään (professional advisory services). IR Global -toimistoja on yli sadassa maassa ja IR:ssa on asiantuntemusta yli 70 asiantuntija-alueella.

Suomen toimistomme asianajajilla on työkokemusta ja oikeudelliset jatkotutkinnot Yhdysvalloista ja Iso-Britanniasta. Myös nuoremmat lakimiehemme ovat opiskelleet Suomen lisäksi ulkomailla.

Tunnustukset

Seuraavat tunnustukset on myönnetty Kauttu & Co Asianajotoimisto Oy:lle. Kauttu & Co on liittynyt Aliantiin marraskuussa 2017 ja on nykyisin Aliantin Suomen toimisto.

Commercial Law Firm of the year 2016 for a 3rd consecutive year – Finland, myöntänyt ACQ Law Awards.

Corporate Law Firm of the year 2015 – Finland, myöntänyt Acquisition International M&A Award

The International Trade Legal Practice Firm of the year 2013 — Finland, myöntänyt Acquisition International Magazine

Lakimiehet ja henkilökunta

Image
TUOMO KAUTTU
PARTNER
Image
PEKKA VALO
SENIOR COUNSEL
Image
MIKAEL RAIVIO
SENIOR COUNSEL
Image
JOHANNA STENBERG
JUNIOR ASSOCIATE
Image
KRISTA METTÄLÄ
ASSISTANT
Image
CARINA KAUTTU
ASSISTANT

Asiakasreferenssejä

Helsingin toimisto

Aliant Asianajotoimisto Oy

World Trade Center Helsinki Airport
Aviapolis FI-01530
Lentäjäntie 3, Vantaa
Finland

Puh. +358 9 3157 4100

Email. finland (at) aliantlaw.fi

Fax. +358 9 3157 4110
Y-tunnus 2943228-8

Kotipaikka: Helsinki