Yritys

Aliant Finland on moderni yritysjuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto. Olemme kansainvälisen Aliant-asianajotoimiston Suomen toimisto. Aliant toimii 15 maassa ja pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa. Autamme suomalaisia yrityksiä niiden kotimaisissa ja kansainvälisissä asioissa sekä ulkomaisia yrityksiä niiden Suomen liiketoiminnoissa ja investoinneissa. 

Palvelemme kaikenkokoisia ja monentyyppisiä yrityksiä. Asiakkaamme ovat pieniä yrityksiä, keskisuuria yhtiöitä ja monikansallisia yhtiöitä elinkaarensa kaikissa vaiheissa. Avustamme start-up yrityksiä, kasvuyrityksiä, perheyrityksiä, yksityisesti omistettuja yhtiöitä ja julkisesti noteerattuja yhtiöitä.

Toimistomme sijaitsee tunnetussa osoitteessa Aviapoliksessa, World Trade Center-rakennuksessa lentoaseman vieressä. Dynaaminen Aviapolis on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava yrityskeskittymä. Meidät tavoittaa hyvin lentoteitse, junalla ja autolla kaikkialta Suomesta ja ulkomailta.

 

 

 

Uusimmat blogit

We aspire to provide you not only the best legal results,

but also the most favorable business outcome.

Sosiaalinen Media

Tietoa Meistä

"Individual service is at the heart of providing effective legal consultation" 

Tarjoamme yksilöllistä, laadukasta ja joustavaa palvelua aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.Työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja suunnittelemme yhdessä strategian, jolla toimeksinnon tavoitteet voidaan saavuttaa. Sovimme toimeksiannon ehdot kirjallisesti ja noudatamme asiakkaan toimiohjeita. Pyrimme saavuttamaan parhaan mahdollisen juridisen tuloksen asiakkaan liiketoimintatavoitteiden ehdoilla.

Yli 20 vuoden kokemus 

Meillä Aliant Finland toimistossa on yli 20 vuoden kokemus yritysten sopimusasioiden, vientiprojektien juridiikan, yhtiöoikeuden ja  yritysjärjestelyjen hoitamisessa. Palvelemme asiakkaitamme liiketoimintakaupoissa, osakekaupoissa, fuusioissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Annamme asiantuntija-apua osakeyhtiölakia ja osakeyhtiön hyvää hallintaa sekä yhtiön sijoittajasuhteita ja työsuhteita koskevissa kysymyksissä. Avustamme teknologian ja innovaatioiden suojaamisessa ja kaupallistamisessa sekä tavaramerkkejä, mallisuojaa ja tekijänoikeutta koskevissa asioissa. Autamme yrityksiä ja sijoittajia kiinteistökaupoissa, kiinteistöjen kehittämisessä ja rakennusprojekteissa. Edustamme asiakkaitamme riita-asioissa yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyssä. 

Kansainvälinen palvelu         

Kansainvälisissä asioissa palvelemme täydellä Aliantin kapasiteetilla Suomessa ja Suomen ulkopuolella 15 maassa 30 asiantuntija-alueella. Kansainvälistä palveluamme täydentää IR Global ryhmä, johon Aliant Finland kuuluu. IR Global toimistoja on yli 100 maassa edustaen yli 70 asiantuntija-aluetta. 

 

 

Lakimiehet ja henkilökunta

Image
TUOMO KAUTTU
PARTNER
Image
PEKKA VALO
SENIOR COUNSEL
Image
TUULIA HEISKANEN
JUNIOR ASSOCIATE
Image
SOFI TUOMOLIN
MARKETING & ACCOUNTING
Image
CARINA KAUTTU
ASSISTANT
Image
DARTA DINDUNE
LEGAL ASSISTANT

Asiakasreferenssejä

Helsingin toimisto

Aliant Asianajotoimisto Oy

Avia Pilot Building (ent. WTC) Helsinki Airport
Aviapolis FI-01530
Lentäjäntie 3, Vantaa
Finland

Puh. +358 9 3157 4100

Email. finland (at) aliantlaw.fi

Fax. +358 9 3157 4110
Y-tunnus 2943228-8

Kotipaikka: Helsinki