Yritys

Aliant on kansainvälinen asianajotoimisto, joka toimii 16 maassa. Pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa. Aliant Finland on Aliantin Suomen toimisto. Autamme suomalaisia yrityksiä niiden kotimaisissa ja kansainvälisissä asioissa sekä ulkomaisia yrityksiä niiden Suomen liiketoiminnoissa ja investoinneissa. Tarjoamme yksilöllistä, laadukasta ja joustavaa asiantuntijapalvelua aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Hoidamme yritysten sopimusasioita ja vientiprojekteja. Palvelemme asiakkaitamme liiketoimintakaupoissa, osakekaupoissa, fuusioissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Annamme asiantuntija-apua osakeyhtiölakia ja osakeyhtiön hyvää hallintaa sekä yhtiön sijoittajasuhteita ja työsuhteita koskevissa kysymyksissä. Avustamme teknologian suojaamista ja kaupallistamista sekä tavaramerkkejä, mallisuojaa ja tekijänoikeutta koskevissa asioissa. Autamme kiinteistökauppoihin, kiinteistöjen kehittämiseen ja rakennusprojekteihin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Edustamme yrityksiä riita-asioissa yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyssä.

Palvelemme kaikenkokoisia ja monentyyppisiä yrityksiä. Asiakkaamme ovat pieniä yrityksiä, keskisuuria yhtiöitä ja monikansallisia yhtymiä elinkaarensa kaikissa vaiheissa. Asiakkaisiimme kuuluu start-up yrityksiä, kasvuyrityksiä, vakiintuneita perheyrityksiä, yksityisesti omistettuja yhtiöitä ja julkisesti noteerattuja yhtiöitä. Asiakkaamme tulevat useilta teollisuuden ja palvelutoiminnan sektoreilta käsittäen mm. teknologia-, konepaja-, tuotanto-, terveydenhuolto-, cleantech-, energia-, lentoyhtiö-, jälleenmyynti-, rakennus- ja kiinteistötoiminnan.

Toimistomme sijaitsee tunnetussa osoitteessa Aviapoliksessa, World Trade Center-rakennuksessa aivan lentoaseman vieressä. Dynaaminen Aviapolis on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava yritysalue ja työpaikkakeskittymä. Sijaintimme puolesta olemme hyvin tavoitettavissa sekä lentoteitse että junalla ja autolla. Tämä takaa parhaan mahdollisen saavutettavuuden kaikkialta Suomesta ja ulkomailta.                                                                                                                                            

Uusimmat blogit

Corporate Law

SHAREHOLDER ACTIVISM: A DRIVER OR AN OBSTACLE?

Posted on

By Jukka Mähönen, Professor dr. juris, University of Oslo – Faculty of Law; University of Helsinki – Faculty of Law. Shareholder activism: a driver or an obstacle to sustainable value creation? Shareholder activism has a controversial history. During the last decade, the discussion has concentrated on activist hedge funds, some seeing them as agents for […]

We aspire to provide you not only the best legal results,

but also the most favorable business outcome.

Sosiaalinen Media

Tietoa Meistä

"Aliant Finland (aiemmin Kauttu & Co) on yli 15 vuoden ajan auttanut Meira Oy:tä  mm. yrityskaupoissa, sopimusasioissa ja osakeyhtiölakia koskevissa kysymyksissä. He ovat hoitaneet yhtiömme ja myös Massimo Zanetti Beverage Groupin asioita korkealla ammattitaidolla."                Raimo Sinisalo, toimitusjohtaja, Meira Oy

Asiantuntemus takaa taidot. Kokemus tuo osaamisen

Palvelemme täydellä Aliantin kapasiteetilla Suomessa ja Suomen ulkopuolella 16 maassa yli 200 lakimiehen voimin. Aliantin asianajajat ovat kansainvälisesti suuntautuneita, taitavia ja kokeneita lakimiehiä. He osaavat toimia asiakkaiden kanssa ja tarjota parhaat neuvot kulloisessakin tilanteessa. Aliantissa oleva asiantuntemus ja kokemus on samaa tasoa kuin maailman parhaimmissa ja suurimmissa asianajotoimistoissa. Asianajajiemme kapasiteetti riittää juridiikan hoitamiseen kaikkein monimutkaisimmissakin kansainvälisissä transaktioissa.    

Asiakas on tärkeämpi kuin laskutus 

Suuret kansainväliset asianajotoimistot usein teettävät asiakkaan lakiasioihin kuuluvan työn kokemattomilla juniorilakimiehillä. Tällainen menettely mahdollistaa laskutuksen maksimoinnin. Aliant toimii eri tavalla. Aliantin asiakkaan asiaa hoitaa sama lakimies, jonka hoidettavaksi asiakas on toimeksiannon antanut. Aliantin asiakas voi työskennellä yhdessä juuri sen lakimiehen kanssa, jonka on palkannut. Meillä juniorilakimies osallistuu työhön vain siltä osin, että asiakas saa todellista kustannussäästöä laadun kärsimättä. Kaikki asiakkaat ovat tärkeitä. Tarjoamme yksilöllistä, laadukasta ja joustavaa palvelua aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Olemme kansainvälinen asianajotoimisto, jolle asiakas on tärkeämpi kuin laskutus. 

Paras juridinen tulos ei yksin riitä. Bisnes ratkaisee               

Työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Suunnittelemme yhdessä strategian. Noudatamme asiakkaan toimintalinjauksia ja toimiohjeita. Pyrimme saavuttamaan parhaan mahdollisen juridisen tavoitteen asiakkaan bisnestavoitteiden ehdoilla.

Vientiprojekteissa olemme mukana projektin koko elinkaaren ajan alkaen suunnitteluvaiheesta ja hankkeen strukturoinnista jatkuen aina loppuselvittelyihin saakka. 

Transaktioissa autamme sopimusjärjestelyn hallinnassa ja toteutuksessa käsittäen neuvottelustrategian, sopimustekniikan, sopimustyypit, sopimusasiakirjojen valmistelun ja laatimisen sekä allekirjoituksen jälkeiset vaiheet.

Yrityskaupoissa osallistumme valmisteluun entistä aiemmin ja toteutukseen entistä pidempään aina integraatiovaiheeseen saakka.

Avustamme startup- ja kasvuyrityksien sekä vientihankkeiden rahoituksessa. Lue lisää mahdollisuuksista Business Finlandin Expert Search -profiilistamme.

Tutustu Aliant global asianajajiin attorneys here.

Lakimiehet ja henkilökunta

Image
TUOMO KAUTTU
PARTNER
Image
PEKKA VALO
SENIOR COUNSEL
Image
TUULIA HEISKANEN
JUNIOR ASSOCIATE
Image
SOFI TUOMOLIN
MARKETING & ACCOUNTING
Image
CARINA KAUTTU
ASSISTANT
Image
MAX VIKMAN
LEGAL ASSISTANT
Image
TONI LEHTINEN
TRAINEE

Asiakasreferenssejä

Helsingin toimisto

Aliant Asianajotoimisto Oy

World Trade Center Helsinki Airport
Aviapolis FI-01530
Lentäjäntie 3, Vantaa
Finland

Puh. +358 9 3157 4100

Email. finland (at) aliantlaw.fi

Fax. +358 9 3157 4110
Y-tunnus 2943228-8

Kotipaikka: Helsinki