Yritys

Aliant Finland on moderni yritysjuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto. Olemme kansainvälisen Aliant-asianajotoimiston Suomen toimisto. Aliant toimii yli 20 maassa ja pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa. Autamme suomalaisia yrityksiä niiden kotimaisissa ja kansainvälisissä asioissa sekä ulkomaisia yrityksiä niiden Suomen liiketoiminnoissa ja investoinneissa. 

Asiakkaamme ovat pääasiassa monikansallisia suuria yhtiöitä, mutta autamme myös keskikokoisia ja pieniä yrityksiä elinkaarensa kaikissa vaiheissa. Omistukseltaan ja rakenteeltaan asiakkaamme ovat monentyyppisiä, joukossa julkisesti noteerattuja yhtiöitä, yksityisesti omistettuja yhtiöitä, perheyrityksiä, kasvuyrityksiä ja start-up yrityksiä.  

Toimistomme sijaitsee tunnetussa osoitteessa Aviapoliksessa, Avia Pilot -rakennuksessa (aiemmin World Trade Center) lentoaseman vieressä. Dynaaminen Aviapolis on yksi pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvavista yrityskeskittymistä ja yksi Suomen suurimmista työpaikkakeskittymistä. Meidät tavoittaa hyvin lentoteitse, junalla ja autolla kaikkialta Suomesta ja ulkomailta.

 

 

 

Uusimmat blogit

Sosiaalinen Media

Tietoa Meistä

"Individual service is at the heart of providing effective legal consultation" 

Tarjoamme yksilöllistä, laadukasta ja joustavaa palvelua aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.Työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja suunnittelemme yhdessä strategian, jolla toimeksinnon tavoitteet voidaan saavuttaa. Sovimme toimeksiannon ehdot kirjallisesti ja noudatamme asiakkaan toimiohjeita. Pyrimme saavuttamaan parhaan mahdollisen juridisen tuloksen asiakkaan liiketoimintatavoitteiden ehdoilla.

Yli 20 vuoden kokemus 

Meillä Aliant Suomen toimistossa on yli 20 vuoden kokemus yritysten sopimusasioiden, vientiprojektien juridiikan, yhtiöoikeuden ja  yritysjärjestelyjen hoitamisessa. Palvelemme asiakkaitamme liiketoimintakaupoissa, osakekaupoissa, fuusioissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Annamme asiantuntija-apua osakeyhtiölakia ja osakeyhtiön hyvää hallintaa sekä yhtiön sijoittajasuhteita ja työsuhteita koskevissa kysymyksissä. Avustamme teknologian ja innovaatioiden suojaamisessa ja kaupallistamisessa sekä tavaramerkkejä, mallisuojaa ja tekijänoikeutta koskevissa asioissa. Autamme yrityksiä ja sijoittajia kiinteistökaupoissa, kiinteistöjen kehittämisessä ja rakennusprojekteissa. Edustamme asiakkaitamme riita-asioissa yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyssä. 

Kansainvälinen palvelu         

Kansainvälisissä asioissa palvelemme täydellä Aliantin kapasiteetilla Suomessa ja Suomen ulkopuolella yli 20 maassa. Kansainvälistä palveluamme täydentää IR Global ryhmä, johon Aliant Finland kuuluu. IR Global toimistoja on yli 100 maassa. 

 

 

Lakimiehet ja henkilökunta

Image
TUOMO KAUTTU
PARTNER
Image
PEKKA VALO
SENIOR COUNSEL
Image
TUULIA HEISKANEN
JUNIOR ASSOCIATE
Image
CARINA KAUTTU
OFFICE MANAGER

Asiakasreferenssejä

Helsingin toimisto

AVIA PILOT BUILDING (ent. WTC) HELSINKI AIRPORT
AVIAPOLIS FI-01530
LENTÄJÄNTIE 3, VANTAA, FINLAND

+358 9 3157 4100

FINLAND@ALIANTLAW.FI

KOTIPAIKKA: HELSINKI

 

PÄÄKONTTORI
16000 VENTURA BLVD.
SUITE 1000
LOS ANGELES, CA 91436
USA

+1 818 933 3838
INFO@ALIANTLAW.COM