Yritys

Aliant Finland on moderni liikejuridiikan asianajotoimisto. Olemme kansainvälisen Aliant-asianajotoimiston Suomen toimisto. Aliant toimii 16 maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Aliantin pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa. 

Autamme kotimaisia asiakkaitamme niiden kotimaisissa ja kansainvälisissä asioissa sekä ulkomaisia asiakkaitamme niiden Suomen liiketoiminnoissa ja investoinneissa. Palvelemme kaikenkokoisia ja monentyyppisiä yrityksiä. Asiakkaamme ovat pieniä yrityksiä, keskisuuria yhtiöitä ja monikansallisia yhtymiä elinkaarensa kaikissa vaiheissa. Asiakkaisiimme kuuluu start-up yrityksiä, kasvuyrityksiä, vakiintuneita perheyrityksiä, yksityisesti omistettuja yhtiöitä ja julkisesti noteerattuja yhtiöitä. Vahvuuksiamme ovat kansainvälinen kokemus, Aliantin kapasiteetti Suomessa ja Suomen ulkopuolella yli 200 lakimiehen voimin, yhteistyösuhteemme ja asiantuntijaverkostomme kaikissa maanosissa yli 150 maassa, korkeatasoinen osaaminen sekä nopea, yksilöllinen ja joustava palvelu.

Aliant Finland syntyi vuonna 2017, kun asianajotoimisto Kauttu & Co yhdistyi Aliantiin. Kauttu & Co muodostui vuonna 2008 maineikkaasta vuonna 1951 perustetusta helsinkiläisestä asianajotoimistosta. Toimistomme sijaitsee tunnetussa osoitteessa Aviapoliksessa, WTC-rakennuksessa aivan lentoaseman vieressä. Dynaaminen Aviapolis on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava yritysalue ja työpaikkakeskittymä. Sijaintimme puolesta olemme hyvin tavoitettavissa sekä lentoteitse että junalla ja autolla. Tämä takaa parhaan mahdollisen saavutettavuuden kaikkialta Suomesta ja ulkomailta.

Uusimmat blogiartikkelit

News

COVID-19: We are your resource

Posted on

COVID-19: We are your resource for responding to business and legal needs. As the global coronavirus COVID-19 crises evolves rapidly, the attorneys and staff of Aliant® first and foremost wish you and your loved ones ones health and safety!
Aliant expresses its appreciation to all those who are on the front lines fighting to contain this outbreak, care for its victims, and maintain civic life. We express our sympathy and hope for the speedy recovery of those who have already been directly affected by the virus […]

Events

Recent News from Aliant

Posted on

Webinar on Doing Business in Finland – Perspectives on Culture, Values & Getting the Deal Through. Tuomo Kauttu of Aliant Finland shares his insights on cross-border transactions in Finland.

Aliant Finland hosted two meetings in March: Annual Meeting of the Finnish-Canadian Business Council and board meeting of Helsinki region Chamber of Commerce […]

We aspire to provide you not only the best legal results,

but also the most favorable business outcome.

Sosiaalinen Media

Tietoa Meistä

"Aliant Finland (aiemmin Kauttu & Co) on jo 15 vuoden ajan auttanut Meira Oy:tä  mm. yrityskaupoissa, sopimusasioissa ja osakeyhtiölakia koskevissa kysymyksissä. He ovat hoitaneet yhtiömme ja myös Massimo Zanetti Beverage Groupin asioita korkealla ammattitaidolla."                Raimo Sinisalo, toimitusjohtaja, Meira Oy

Aliant Finland on yritysjuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto. Tarjoamme yksilöllistä, laadukasta ja joustavaa asiantuntijapalvelua aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hoidamme yritysten sopimusasioita ja teollisuuden vientiprojekteja. Palvelemme asiakkaitamme liiketoimintakaupoissa, osakekaupoissa, fuusioissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Annamme asiantuntija-apua osakeyhtiölakia, osakeyhtiön sijoittajasuhteita, rahoitusta ja varojen jakoa koskevissa kysymyksissä. Avustamme teknologian suojaamista ja kaupallistamista sekä tavaramerkkejä, mallisuojaa ja tekijänoikeutta koskevissa asioissa. Autamme kiinteistökauppoihin sekä kiinteistöjen kehittämiseen ja rakennusprojekteihin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Edustamme yrityksiä myös riita-asioissa yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyssä.

Vientiprojekteissa olemme mukana projektin koko elinkaaren ajan alkaen suunnitteluvaiheesta ja hankkeen strukturoinnista jatkuen aina loppuselvittelyihin saakka. 

Transaktioissa autamme sopimusjärjestelyn hallinnassa ja toteutuksessa käsittäen neuvottelustrategian, sopimustekniikan, sopimustyypit, sopimusasiakirjojen valmistelun ja laatimisen sekä allekirjoituksen jälkeiset vaiheet.

Yrityskaupoissa osallistumme valmisteluun entistä aiemmin ja toteutukseen entistä pidempään aina integraatiovaiheeseen saakka.

Avustamme startup- ja kasvuyrityksien sekä vientihankkeiden rahoituksessa. Lue lisää mahdollisuuksista Business Finlandin Expert Search -profiilistamme.

Aliant on monikansallinen asianajotoimisto, joka toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Kiinassa, Argentiinassa, Brasiliassa, Iso-Britanniassa, Espanjassa, Italiassa, Alankomaissa, Ranskassa, Puolassa, Kyproksella, Unkarissa, Nigeriassa, Israelissa, Libanonissa ja Suomessa. Lisäksi Kuulumme IR Global- nimiseen ryhmään (professional advisory services). IR Global -toimistoja on yli 150 maassa ja IR:ssa on asiantuntemusta yli 70 asiantuntija-alueella.

Aliantin asianajajat ovat kansainvälisesti suuntautuneita kokeneita lakimiehiä. Asianajajillamme on harkintakykyä ja hyvät taidot. He osaavat toimia asiakkaiden kanssa ja tarjota parhaat neuvot kulloisessakin tilanteessa. Learn more about our attorneys here.

Tunnustukset

Seuraavat tunnustukset on myönnetty Kauttu & Co Asianajotoimisto Oy:lle. Kauttu & Co on liittynyt Aliantiin marraskuussa 2017 ja on nykyisin Aliantin Suomen toimisto.

Commercial Law Firm of the year 2016 for a 3rd consecutive year – Finland, myöntänyt ACQ Law Awards.

Corporate Law Firm of the year 2015 – Finland, myöntänyt Acquisition International M&A Award

The International Trade Legal Practice Firm of the year 2013 — Finland, myöntänyt Acquisition International Magazine

Lakimiehet ja henkilökunta

Image
TUOMO KAUTTU
PARTNER
Image
PEKKA VALO
SENIOR COUNSEL
Image
LEO PIETIKÄINEN
ASSOCIATE
Image
NINA AURA
JUNIOR ASSOCIATE
Image
SOFI TUOMOLIN
ASSISTANT & ACCOUNTING
Image
CARINA KAUTTU
ASSISTANT
Image
CHRISTA MÄKELÄ
TRAINEE

Asiakasreferenssejä

Helsingin toimisto

Aliant Asianajotoimisto Oy

World Trade Center Helsinki Airport
Aviapolis FI-01530
Lentäjäntie 3, Vantaa
Finland

Puh. +358 9 3157 4100

Email. finland (at) aliantlaw.fi

Fax. +358 9 3157 4110
Y-tunnus 2943228-8

Kotipaikka: Helsinki