Yritys

Aliant Finland on moderni yritysjuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto. Olemme kansainvälisen Aliant-asianajotoimiston Suomen toimisto. Aliant toimii 17 maassa ja pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa. Autamme suomalaisia yrityksiä niiden kotimaisissa ja kansainvälisissä asioissa sekä ulkomaisia yrityksiä niiden Suomen liiketoiminnoissa ja investoinneissa. Tarjoamme yksilöllistä, laadukasta ja joustavaa asiantuntijapalvelua aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Hoidamme yritysten sopimusasioita ja vientiprojekteja. Palvelemme asiakkaitamme liiketoimintakaupoissa, osakekaupoissa, fuusioissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Annamme asiantuntija-apua osakeyhtiölakia ja osakeyhtiön hyvää hallintaa sekä yhtiön sijoittajasuhteita ja työsuhteita koskevissa kysymyksissä. Avustamme teknologian ja innovaatioiden suojaamisessa ja kaupallistamisessa sekä tavaramerkkejä, mallisuojaa ja tekijänoikeutta koskevissa asioissa. Autamme yrityksiä ja sijoittajia kiinteistökaupoissa, kiinteistöjen kehittämisessä ja rakennusprojekteissa. Edustamme asiakkaitamme riita-asioissa yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyssä.

Toimistomme sijaitsee tunnetussa osoitteessa Aviapoliksessa, World Trade Center-rakennuksessa aivan lentoaseman vieressä. Dynaaminen Aviapolis on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava yritysalue ja työpaikkakeskittymä. Sijaintimme puolesta olemme hyvin tavoitettavissa sekä lentoteitse että junalla ja autolla. Tämä takaa parhaan mahdollisen saavutettavuuden kaikkialta Suomesta ja ulkomailta.                                                                                                                                            

Uusimmat blogit

IPR

Copyright Harmonisation and DSM Directive Implementation in Finland – What Will Really Change?

Posted on

By Tuulia Heiskanen, Junior Associate, Aliant Finland. The implementation process of the Digital Single Market (DSM) Directive has started in Finland with the Ministry of Education and Culture’s government proposal draft for revision of the Finnish Copyright Act and Act on Electric Communications. The draft proposes new legislation revisions in the Finnish Copyright Act related to […]

IPR

Copyright Harmonisation and DSM Directive Implementation

Posted on

The implementation process of the Digital Single Market (DSM) Directive has started in Finland with the Ministry of Education and Culture’s government proposal draft for revision of the Finnish Copyright Act and Act on Electric Communications. The Ministry has asked for opinions, which are due 31th of October. The DSM Directive is said to be […]

We aspire to provide you not only the best legal results,

but also the most favorable business outcome.

Sosiaalinen Media

Tietoa Meistä

"Aliant Finland (aiemmin Kauttu & Co) on yli 15 vuoden ajan auttanut Meira Oy:tä  mm. yrityskaupoissa, sopimusasioissa ja osakeyhtiölakia koskevissa kysymyksissä. He ovat hoitaneet yhtiömme ja myös Massimo Zanetti Beverage Groupin asioita korkealla ammattitaidolla."                Raimo Sinisalo, toimitusjohtaja, Meira Oy

Tarjoamme yksilöllistä, laadukasta ja joustavaa palvelua aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Palvelemme kaikenkokoisia ja monentyyppisiä yrityksiä. Asiakkaamme ovat pieniä yrityksiä, keskisuuria yhtiöitä ja monikansallisia yhtiöitä elinkaarensa kaikissa vaiheissa. Asiakkaisiimme kuuluu start-up yrityksiä, kasvuyrityksiä, vakiintuneita perheyrityksiä, yksityisesti omistettuja yhtiöitä ja julkisesti noteerattuja yhtiöitä. Asiakkaamme tulevat useilta teollisuuden ja palvelutoiminnan sektoreilta käsittäen mm. teknologia-, konepaja-, tuotanto-, terveydenhuolto-, cleantech-, energia-, lentoyhtiö- , jälleenmyynti-, rakennus- ja kiinteistötoiminnan.

Kansainvälisissä asioissa palvelemme täydellä Aliantin kapasiteetilla Suomessa ja Suomen ulkopuolella 17 maassa yli 300 lakimiehen voimin 30  asiantuntija-alueella. Kansainvälistä palveluamme täydentää IR Global ryhmä, johon Aliant Finland kuuluu. IR Global toimistoja on yli 150 maassa edustaen yli 70 asiantuntija-aluetta.

Paras mahdollinen juridinen tulos liiketoiminnan ehdoilla          

Työskentelemme läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Suunnittelemme yhdessä strategian. Noudatamme asiakkaan toimintalinjauksia ja toimiohjeita. Pyrimme saavuttamaan parhaan mahdollisen juridisen tavoitteen asiakkaan liiketoimintatavoitteiden ehdoilla.

Vientiprojekteissa olemme mukana projektin koko elinkaaren ajan alkaen suunnitteluvaiheesta ja hankkeen valmistelusta jatkuen hankeen toteutukseen ja edelleen aina loppuselvittelyihin saakka. 

Transaktioissa autamme sopimusjärjestelyn hallinnassa ja toteutuksessa käsittäen neuvottelustrategian, sopimusstruktruurin, sopimusasiakirjojen valmistelun ja laatimisen sekä sopimusjärjestelyn jälkivaiheet.

Yrityskaupoissa osallistumme valmisteluun entistä aiemmin ja toteutukseen entistä pidempään aina integraatiovaiheeseen saakka.

Avustamme startup- ja kasvuyrityksien sekä vientihankkeiden rahoituksessa. Lue lisää mahdollisuuksista Business Finlandin Expert Search -profiilistamme.

 

Lakimiehet ja henkilökunta

Image
TUOMO KAUTTU
PARTNER
Image
PEKKA VALO
SENIOR COUNSEL
Image
TUULIA HEISKANEN
JUNIOR ASSOCIATE
Image
SOFI TUOMOLIN
MARKETING & ACCOUNTING
Image
CARINA KAUTTU
ASSISTANT
Image
MIU NATREECHON
TRAINEE

Asiakasreferenssejä

Helsingin toimisto

Aliant Asianajotoimisto Oy

World Trade Center Helsinki Airport
Aviapolis FI-01530
Lentäjäntie 3, Vantaa
Finland

Puh. +358 9 3157 4100

Email. finland (at) aliantlaw.fi

Fax. +358 9 3157 4110
Y-tunnus 2943228-8

Kotipaikka: Helsinki