Yritys

Aliant Finland on moderni liikejuridiikan asianajotoimisto. Olemme kansainvälisen Aliant-asianajotoimiston Suomen toimisto. Aliant toimii 16 maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Aliantin pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa. 

Autamme kotimaisia asiakkaitamme niiden kotimaisissa ja kansainvälisissä asioissa sekä ulkomaisia asiakkaitamme niiden Suomen liiketoiminnoissa ja investoinneissa. Palvelemme kaikenkokoisia ja monentyyppisiä yrityksiä. Asiakkaamme ovat pieniä yrityksiä, keskisuuria yhtiöitä ja monikansallisia yhtymiä elinkaarensa kaikissa vaiheissa. Asiakkaisiimme kuuluu start-up yrityksiä, kasvuyrityksiä, vakiintuneita perheyrityksiä, yksityisesti omistettuja yhtiöitä ja julkisesti noteerattuja yhtiöitä. Vahvuuksiamme ovat kansainvälinen kokemus, Aliantin kapasiteetti Suomessa ja Suomen ulkopuolella yli 200 lakimiehen voimin, yhteistyösuhteemme ja asiantuntijaverkostomme kaikissa maanosissa yli 150 maassa, korkeatasoinen osaaminen sekä nopea, yksilöllinen ja joustava palvelu.

Toimistomme sijaitsee tunnetussa osoitteessa Aviapoliksessa, WTC-rakennuksessa aivan lentoaseman vieressä. Dynaaminen Aviapolis on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava yritysalue ja työpaikkakeskittymä. Sijaintimme puolesta olemme hyvin tavoitettavissa sekä lentoteitse että junalla ja autolla. Tämä takaa parhaan mahdollisen saavutettavuuden kaikkialta Suomesta ja ulkomailta.

Uusimmat blogiartikkelit

Corporate Law

Acquiring a Nordic Business

Posted on

By Tuomo Kauttu, Partner, Aliant Finland
From a global point of view, Europe seems to be a puzzle whose pieces are difficult to put together and which are constantly changing, sometimes disappearing altogether. This view applies not only to business executives who think in terms of markets but to lawyers as well who are supposed to think in terms of jurisdictions. In the Nordic region, there are countries that are members of the European Union (“EU”) and countries that are non-EU members. Among the Nordic EU member states, Finland is the only country that is also a member of the European Economic Monetary Union (EMU), while Sweden and Denmark are non-euro EU members, and Norway and Iceland are neither EU nor EMU members. […]

Legislation

Recent changes to Finnish legislation due to COVID-19

Posted on

By Nina Aura, Junior Associate, Aliant Finland
On March 16, 2020, Finland declared a nationwide state of emergency due to the COVID-19 outbreak. As a result of this, the Finnish government submitted a decree implementing the Emergency Powers Act. The two commissioning decrees for the Act were given on March 17 and 19, respectively. Last time the Emergency Power Act was in use during wartime. Therefore the use of the Emergency Power Act is very exceptional and it demonstrates the significant influence which COVID-19 has on society. The Act transfers the legislative power from the parliament to the government. Furthermore, also the legislative procedure is accelerated which enables swift amendments. […]

We aspire to provide you not only the best legal results,

but also the most favorable business outcome.

Sosiaalinen Media

Tietoa Meistä

"Aliant Finland (aiemmin Kauttu & Co) on jo 15 vuoden ajan auttanut Meira Oy:tä  mm. yrityskaupoissa, sopimusasioissa ja osakeyhtiölakia koskevissa kysymyksissä. He ovat hoitaneet yhtiömme ja myös Massimo Zanetti Beverage Groupin asioita korkealla ammattitaidolla."                Raimo Sinisalo, toimitusjohtaja, Meira Oy

Aliant Finland on yritysjuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto. Tarjoamme yksilöllistä, laadukasta ja joustavaa asiantuntijapalvelua aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hoidamme yritysten sopimusasioita ja teollisuuden vientiprojekteja. Palvelemme asiakkaitamme liiketoimintakaupoissa, osakekaupoissa, fuusioissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Annamme asiantuntija-apua osakeyhtiölakia, osakeyhtiön sijoittajasuhteita, rahoitusta ja varojen jakoa koskevissa kysymyksissä. Avustamme teknologian suojaamista ja kaupallistamista sekä tavaramerkkejä, mallisuojaa ja tekijänoikeutta koskevissa asioissa. Autamme kiinteistökauppoihin sekä kiinteistöjen kehittämiseen ja rakennusprojekteihin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Edustamme yrityksiä myös riita-asioissa yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyssä.

Vientiprojekteissa olemme mukana projektin koko elinkaaren ajan alkaen suunnitteluvaiheesta ja hankkeen strukturoinnista jatkuen aina loppuselvittelyihin saakka. 

Transaktioissa autamme sopimusjärjestelyn hallinnassa ja toteutuksessa käsittäen neuvottelustrategian, sopimustekniikan, sopimustyypit, sopimusasiakirjojen valmistelun ja laatimisen sekä allekirjoituksen jälkeiset vaiheet.

Yrityskaupoissa osallistumme valmisteluun entistä aiemmin ja toteutukseen entistä pidempään aina integraatiovaiheeseen saakka.

Avustamme startup- ja kasvuyrityksien sekä vientihankkeiden rahoituksessa. Lue lisää mahdollisuuksista Business Finlandin Expert Search -profiilistamme.

Aliant on monikansallinen asianajotoimisto, joka toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Kiinassa, Argentiinassa, Brasiliassa, Iso-Britanniassa, Espanjassa, Italiassa, Alankomaissa, Ranskassa, Puolassa, Kyproksella, Unkarissa, Nigeriassa, Israelissa, Libanonissa ja Suomessa. Lisäksi Kuulumme IR Global- nimiseen ryhmään (professional advisory services). IR Global -toimistoja on yli 150 maassa ja IR:ssa on asiantuntemusta yli 70 asiantuntija-alueella.

Aliantin asianajajat ovat kansainvälisesti suuntautuneita kokeneita lakimiehiä. Asianajajillamme on harkintakykyä ja hyvät taidot. He osaavat toimia asiakkaiden kanssa ja tarjota parhaat neuvot kulloisessakin tilanteessa. Learn more about our attorneys here.

Lakimiehet ja henkilökunta

Image
TUOMO KAUTTU
PARTNER
Image
PEKKA VALO
SENIOR COUNSEL
Image
NINA AURA
JUNIOR ASSOCIATE
Image
SOFI TUOMOLIN
ASSISTANT & ACCOUNTING
Image
CARINA KAUTTU
ASSISTANT
Image
KAISLA YLI-JUUTI
TRAINEE

Asiakasreferenssejä

Helsingin toimisto

Aliant Asianajotoimisto Oy

World Trade Center Helsinki Airport
Aviapolis FI-01530
Lentäjäntie 3, Vantaa
Finland

Puh. +358 9 3157 4100

Email. finland (at) aliantlaw.fi

Fax. +358 9 3157 4110
Y-tunnus 2943228-8

Kotipaikka: Helsinki