Yritys

Aliant Finland on moderni liikejuridiikan asianajotoimisto. Olemme kansainvälisen Aliant-asianajotoimiston Suomen toimisto. Aliant toimii 15 maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Afrikassa ja Lähi-idässä. Aliantin pääkonttori sijaitsee Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Palvelemme niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä. Tavoitteenamme on tarjota yksilöllistä ja laadukasta asiantuntijapalvelua juridiikan eri osa-alueilla. Autamme kotimaisia asiakkaitamme niiden kotimaisissa ja kansainvälisissä asioissa sekä ulkomaisia asiakkaitamme niiden Suomen liiketoiminnoissa ja investoinneissa aina asiakkaan tarpeen mukaan. Etujamme ovat vahva kansainvälinen kokemus, Aliantin kapasiteetti myös Suomen ulkopuolella, laajat yhteistyösuhteemme kaikissa maanosissa sekä nopea ja joustava palvelu.

Aliant Finland syntyi marraskuussa 2017, kun asianajotoimisto Kauttu & Co yhdistyi Aliantiin. Toimistomme sijaitsee tunnetussa osoitteessa Aviapoliksessa, WTC-rakennuksessa aivan lentoaseman vieressä. Dynaaminen Aviapolis on pääkaupunkiseudun voimakkaimmin kasvava yritysalue ja työpaikkakeskittymä. Sijaintimme puolesta olemme hyvin tavoitettavissa sekä lentoteitse että junalla ja autolla. Tämä takaa parhaan mahdollisen saavutettavuuden kaikkialta Suomesta ja ulkomailta.

Uusimmat blogiartikkelit

Corporate Law

Redistributing Share Capital

Posted on

Considerations for family-owned enterprises. Finnish section of the publication by Tuomo Kauttu, Partner, Aliant Finland. According to the World Bank, there are more than 160 million privately-owned small and medium-sized enterprises in the world employing more than 500 million people. Many of these businesses are family-owned, with tightly held shareholdings. They are very often well-established […]

Legislation

KV-verosuunnittelu. Hallituksen esitys 31.10.2019

Posted on

By Leo Pietikäinen, Associate, Aliant Finland. Rajat ylittävien verosuunnittelujärjestelyjen raportointivelvollisuutta koskevan direktiivin (EU) 2018/822 (DAC 6) hallituksen esitys on annettu 31.10.2019 eduskunnan käsiteltäväksi Veronkierto ei ole enää nykypäivän globaalissa markkinataloudessa pelkästään kansallinen ilmiö, vaan osa laajaa rajojen yli ulottuvaa toimintaa, johon eri maiden viranomaisilla sekä kansainvälisillä järjestöillä on runsaasti intressejä puuttua. Verosuunnittelu, eli erilaisten lainsäädännöllisten […]

We aspire to provide you not only the best legal results,

but also the most favorable business outcome.

Sosiaalinen Media

Tietoa Meistä

"Aliant Finland (aiemmin Kauttu & Co) on jo 15 vuoden ajan auttanut Meira Oy:tä  mm. yrityskaupoissa, sopimusasioissa ja osakeyhtiölakia koskevissa kysymyksissä. He ovat hoitaneet yhtiömme ja myös Massimo Zanetti Groupin asioita korkealla ammattitaidolla."                Raimo Sinisalo, toimitusjohtaja, Meira Oy

Aliant Finland on yritysjuridiikkaan keskittyvä asianajotoimisto. Tarjoamme osaamisalueillamme yksilöllistä ja laadukasta asiantuntijapalvelua. Hoidamme yritysten sopimusasioita ja teollisuuden vientiprojekteja. Palvelemme asiakkaitamme liiketoimintakaupoissa, osakekaupoissa, fuusioissa ja muissa yritysjärjestelyissä. Annamme asiantuntija-apua osakeyhtiölakia, osakeyhtiön sijoittajasuhteita, rahoitusta ja varojen jakoa koskevissa kysymyksissä. Avustamme teknologian suojaamista ja kaupallistamista sekä tavaramerkkejä, mallisuojaa ja tekijänoikeutta koskevissa asioissa. Autamme kiinteistökauppoihin sekä kiinteistöjen kehittämiseen ja rakennusprojekteihin liittyvissä oikeudellisissa kysymyksissä. Edustamme yrityksiä myös riita-asioissa yleisissä tuomioistuimissa ja välimiesmenettelyssä.

Vientiprojekteissa olemme mukana projektin koko elinkaaren ajan alkaen suunnitteluvaiheesta ja hankkeen strukturoinnista jatkuen aina loppuselvittelyihin saakka. 

Transaktioissa autamme sopimusjärjestelyn hallinnassa ja toteutuksessa käsittäen neuvottelustrategian, sopimustekniikan, sopimustyypit, sopimusasiakirjojen valmistelun ja laatimisen sekä allekirjoituksen jälkeiset vaiheet.

Yrityskaupoissa osallistumme valmisteluun entistä aiemmin ja toteutukseen entistä pidempään aina integraatiovaiheeseen saakka.

Aliant on monikansallinen asianajotoimisto, joka toimii tällä hetkellä Yhdysvalloissa, Kiinassa, Argentiinassa, Brasiliassa, Espanjassa, Italiassa, Alankomaissa, Ranskassa, Puolassa, Kyproksella, Unkarissa, Nigeriassa, Israelissa, Libanonissa ja Suomessa. Meillä Aliantin Suomen toimistossa on suorat yhteistyösuhteet asianajotoimistoihin myös Iso-Britanniassa, Kanadassa ja Aasiassa sekä Euroopassa ja Yhdysvalloissa alueilla, joissa ei ole Aliantin omaa toimistoa. Lisäksi Kuulumme IR Global- nimiseen ryhmään (professional advisory services). IR Global -toimistoja on yli sadassa maassa ja IR:ssa on asiantuntemusta yli 70 asiantuntija-alueella.

Tunnustukset

Seuraavat tunnustukset on myönnetty Kauttu & Co Asianajotoimisto Oy:lle. Kauttu & Co on liittynyt Aliantiin marraskuussa 2017 ja on nykyisin Aliantin Suomen toimisto.

Commercial Law Firm of the year 2016 for a 3rd consecutive year – Finland, myöntänyt ACQ Law Awards.

Corporate Law Firm of the year 2015 – Finland, myöntänyt Acquisition International M&A Award

The International Trade Legal Practice Firm of the year 2013 — Finland, myöntänyt Acquisition International Magazine

Lakimiehet ja henkilökunta

Image
TUOMO KAUTTU
PARTNER
Image
PEKKA VALO
SENIOR COUNSEL
Image
LEO PIETIKÄINEN
ASSOCIATE
Image
NINA AURA
JUNIOR ASSOCIATE
Image
SOFI TUOMOLIN
ASSISTANT & ACCOUNTING
Image
CARINA KAUTTU
ASSISTANT

Asiakasreferenssejä

Helsingin toimisto

Aliant Asianajotoimisto Oy

World Trade Center Helsinki Airport
Aviapolis FI-01530
Lentäjäntie 3, Vantaa
Finland

Puh. +358 9 3157 4100

Email. finland (at) aliantlaw.fi

Fax. +358 9 3157 4110
Y-tunnus 2943228-8

Kotipaikka: Helsinki