Uncategorized

Mikael Raivio joins Aliant Finland

Mikael Raivio, LL.M. has joined Aliant Finland as Senior Counsel. Having lived and worked in Helsinki, New York, San Jose (CA), Middle East, Vienna, Ukraine and Copenhagen Mikael has a wide perspective in legal issues with domestic as well as international connections. With experience as a Court Judge, Prosecutor, Chief of Police, UN Legal Adviser, Diplomat and Attorney Mikael is especially experienced in dispute resolution including litigation, arbitration and mediation as well as real estate and construction law, corporate law, treaty law, public procurement, estate planning and asset protection, family law and inheritance.

At Aliant Finland, Mikael will provide assistance in the said legal fields and shall be responsible for our Construction and Environment, Arbitration, and Public Procurement, practice fields.

You can reach Mikael at mraivio(at)aliantlaw.fi

 

Mikael Raivio

Mikael Raivio Aliant Asianajotoimisto Oy:n lakimieheksi

Varatuomari Mikael Raivio on asunut ja työskennellyt Helsingin lisäksi New Yorkissa, San Josessa (CA), Lähi-idässä, Wienissä, Ukrainassa ja Kööpenhaminassa ja omaa poikkeuksellisen laajan näkökulman kotimaisiin ja kansainvälisiin juridisiin asioihin. Hän on aikaisemmin työskennellyt mm. nimismiehenä, käräjäviskaalina, oikeudellisena asiantuntijana (YK ja Etyj), diplomaattina sekä asianajajana. Mikaelin osaamisalueita ovat mm riidanratkaisu käsittäen oikeudenkäynnit ja välimiesmenettelyn, kiinteistö-, rakennus- ja ympäristöjuridiikka, yhtiöoikeus, julkiset hankinnat ja perhe- ja perintöoikeus.

Aliantilla Mikael auttaa asiakkaitamme edellä kerrotuilla osaamisalueillaan ja vastaa toimistomme kiinteistö ja ympäristöoikeus, välimiesmenettely, ja julkiset hankinnat -praktiikka-alueista.

Tavoitatte Mikaelin osoitteesta mraivio(at)aliantlaw.fi